Central Hotel-Apart Munchen

Laurentiu 24 februarie 2012 0
Central Hotel-Apart Munchen
  • Curatenie
  • Confort
  • Zona
  • Servicii
  • Mic Dejun

Central Hotel-Apart Munchen este un hotel de 3* situat intr-o zona linistita a orasului, pe linia lui U2, la statia de metrou Josephsburg. La exterior hotelul nu arata extrem de bine, insa in interior lucrurile se schimba. Hotelul a fost renovat recent (2010) si beneficiaza de toate facilitatile.

Curatenie
Hotelul este foarte curat. In camera se curata zilnic, dimineata. Prosoapele se schimba doar la cerere (trebuie lasat pe jos prosopul). In sala de mese este liniste si curatenie pretutindeni.

Conform
Camere foarte confortabile si destul de mari. Patul mare si confortabil. Fiecare camera are si un birou pe care puteti sa puneti diverse lucruri. Este util atunci cand aveti de lucru pe laptop seara. Baia este destul de mare si beneficiaza de o cabina de dus complet izolata.

Zona
Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, in partea de est a orasului. Statia de metrou Josephsburg se afla la 5 minute de mers pe jos de hotel. Pana in centru se ajunge in maxim 35 minute. Hotelul este apropiat de zona Messe – cel mai mare centru expozitional din Munchen.

Servicii
Hotelul ofera toate serviciile la care te poti astepta intr-un hotel de 3*. De la sistemul electronic de intrare in camera (cu cartela), mic dejun, room service, pana la internet wireless in interiorul hotelului care functioneaza perfect.

Mic Dejun
Micul dejun servit este de tip suedez. Mancarurile servite sunt diverse de la aperitive de tot felul pana la fructe. Nu lipsesc croisantele si laptele sau iaurtul.

Preturile
Preturile sunt mai mici fata de medie, hotelul fiind situat mai departe de centrul orasului. Pentru a obtine preturi mai bune, planificati vacanta din timp si rezervati biletele pe booking.com, de exemplu.

Site-ul hotelului: http://www.centralhotelapart.de

Lasa un comentariu »

*