Leonardo Hotel & Residenz Munchen

Laurentiu 24 februarie 2012 0
Leonardo Hotel & Residenz Munchen
  • Curatenie
  • Confort
  • Zona
  • Servicii
  • Mic Dejun

Leonardo Hotel & Residenz Munchen este un hotel de 4* situat in zona de est a orasului, pe linia lui U2, la statia de metrou Karl-Preis-Platz. Hotelul se afla la aproximativ 5 minute de mers pe jos de statia de metrou.

Curatenie
Din punct de vedere al curateniei, hotelul este perfect. Curatenia se face in fiecare zi. Prosoapele sunt schimbate zilnic la cerere.

Conform
Camera destul de bine amenajata insa relativ mica. Include si o kitcheneta cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider si chiuveta destul de utila pentru sederile mai lungi. Pe langa patul foarte mare si confortabil, camera mai ofera un birou, un dulap si un TV LCD.

Zona
Hotelul este amplasat in estul orasului, pe linia de metrou U2. Este relativ aproape de centrul expozitional Messe (6 statii). In zona exista 2 supermarketuri Billa de la care puteti face cumparaturile necesare.

Servicii
Serviciile oferite de hotel sunt ireprosabile. Exista, totusi, ceva ce nu ofera acest hotel chiar daca este de 4*: acces la internet wireless. Se poate achizitiona separat un voucher care costa 10 Euro pe zi. In holul hotelului exista un calculator ce poate fi utilizat oricand.

Mic Dejun
Micul dejun servit este de tip suedez. Mancarurile servite sunt foarte multe si foarte savuroase. Poti manca unul din cele mai bune mic-dejunuri aici. O problema o reprezinta capacitatea destul de mica a salii de mese (sau a salilor de mese, pentru ca sunt 3). Poti astepta un timp pana se elibereaza o masa insa merita asteptarea.

Preturile
Preturile sunt sub preturile hotelurilor de 4*, fiind mai apropiate de preturile hotelurilor de 3*. Pentru a verifica disponibilitatea camerelor si pretul exact, verificati site-ul hotelului sau faceti o rezervare pe booking.com.

Site-ul hoteluluihttp://www.leonardo-hotels.com/germany-hotels/munich-hotels/hotel-residence-munich

Lasa un comentariu »

*