Olympiapark Munchen

Laurentiu 24 februarie 2012 0
Olympiapark Munchen
  • Informatii
  • Facilitati
  • Atmosfera
  • Peisaj
  • Preturi

Acest parc a fost construit in timpul pregatirilor pentru jocurile olimpice din 1972, la origine fiind un aerodrom si un teren pentru parade. Este o zona perfecta pentru plimbari, cuprinzand dealuri amenajate, un lac artificial, un turn de comunicatii in varful caruia se poate urca pentru o priveliste de neuitat.

Principalele atractii

Turnul Olimpic
In turnul olimpic se poate urca utilizand un lift de mare viteza. Pe platforma turnului se afla si un restaurant rotitor pentru a vedea toate privelistile. De aici se va observa perfect aproape tot orasul. Pe acoperisul turnului exista binocluri care, cu 1 Euro, se deblocheaza timp de un minut si va ofera posibilitatea sa vedeti mai aproape obiectivele turistice

Stadionul Olimpic
Un stadion cu o capacitate de aproape 67000 spectatori. A fost, pentru multi ani, stadionul echipei FC Bayern Munchen. Stadionul este folosit in prezent pentru diferite evenimente.

Sea Life
Sea Life este un acvariu de dimensiuni relativ reduse. In interior pot fi vazuti pesti mediteraneeni si tropicali. Tunelul de sticla te face sa te simti ca inoti printre pesti.

BMW Welt
Tot in interiorul Olympiapark se afla si BMW Welt (Lumea BMW). BMW Welt inseamna, in primul rand, o cladire futurista, in forma de spirala. In al doilea rand este un showroom interactiv. Un showroom in care nu va veti plictisi timp de 3-4 ore. In afara faptului ca puteti atinge si va puteti urca in cele mai noi masini BMW, exista multe jocuri interactive. Puteti testa tractiunea integrala (simulata pe calculator) sau puteti testa modul in care functioneaza motorul hibrid.

Site-ul Olympiaparkhttp://www.olympiapark.de/

Program: Zilnic: de la 9 –  24 pentru turn, 9 – 20 pentru BMW Welt

Preturi: 5.5 Euro pentru un tichet de urcare in turn

Mijloace transport:  U3, statia Olympiazentrum

Lasa un comentariu »

*